Keltská sůl je pravá nerafinovaná mořská sůl šedivé barvy, která neprochází žádným čištěním, díky čemuž si zachovává široké spektrum minerálů a stopových prvků obsažených v mořské vodě. Oproti klasické kuchyňské soli má menší podíl chloridu sodného. Těží se ve Francii v oblasti Guérande poblíž Keltského moře ve slaništích vybudovaných na vrstvě šedého jílu. Také proto se používá přízvisko šedá sůl. Je ideální k dochucení bílého masa, ryb, ale i omáček nebo steaků.
K čemu je Keltská mořská sůl dobrá?
- Díky tomu, že neprochází žádným způsobem čištění, zachová si veškeré minerální látky a stopové prvky
- Je perfektní na dochucení bílého masa, ryb, steaků, ale i omáček
- Surová mořská sůl
- Menší podíl chloridu sodného
Složení:
- 100% mořská sůl.
Informace:
- doplněk stravy
- ukládejte mimo dosah dětí
- doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy
- před použitím čtěte pečlivě informace a upozornění na etiketě výrobku
- nepřekračujte doporučené denní dávkování uvedené na etiketě výrobku
- upozornění pro alergiky: pokud je to relevantní jsou alergeny vyznačeny tučně v popisu výrobku nebo v jeho složení